Οι Simpsons έκαναν πλάκα με τα gaming στερεότυπα ενώ τίμησαν τα e-sports

Οι Simpsons την Κυριακή που μας πέρασε έβγαλαν καινούργιο επεισόδιο με θέμα το gaming και πιό συγκεκριμένα το League of Legends. Η ομάδα παραγωγής συμβουλεύτηκε τη Riot Games, χωρίς (όπως ήταν αναμενόμενο) να έχει η τελευταία λόγο στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο Whalen Rozelle, επικεφαλής των e-sport της Riot φαίνεται να αισθάνεται άνετα με το αποτέλεσμα και αφού παρακολούθησε το επεισόδιο σχολίασε στο The Verge : “Καθώς η εκπομπή είναι μια σατυρική κωμωδία, ήξερα ότι θα παρουσιάσουν τη δική τους οπτική γωνία. Ενώ συμμετείχαμε ενεργά ως σύμβουλοι, ήμασταν άνετοι δίνοντας την ομάδα του The Simpsons πλήρη έλεγχο του τρόπου που θα ήθελαν να παρουσιάσουν τα ηλεκτρονικά αθλήματα στην εκπομπή τους, γνωρίζοντας την παράδοση που έχουν στην τελειότητα ».

Το επεισόδιο μας έδειξε τον Homer Simpson, στην προσπάθειά του να γίνει καλύτερος πατέρας για τον Bart, να παίρνει τον ρόλο του προπονητή του στα e-sports. Πήραμε μια γρήγορη γεύση στο πως βλέπει μια από τις καλύτερες σατυρικές εκπομπές τον κόσμο του gaming, δείχνοντας τον να παίζει μέρα νύχτα ακόμα και κατά την διάρκεια του μπάνιου

πηγή: The Verge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *