Μεγάλη επιτυχία! Έλληνας επαγγελματίας παίκτης σε Top Ευρωπαϊκή ομάδα!

O Έλληνας επαγγελματίας παίκτης Dota θα γίνει το νεότερο μέλος της Σουηδικής ομάδας παίρνοντας την θέση του carry ως αντικαταστάτης του miCKe (ο οποίος θα βρίσκεται εκτός λόγω ενός προβλήματος που έχει στον καρπό και στο χέρι).

Λίγο μετά την ανακοίνωση ότι o miCKe θα λάβει άδεια λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων του, η προσωρινή αντικατάστασή του αποκαλύφθηκε.

Ο Madara μπορεί τελευταία να έπαιζε για τους Vegas Squadron και την Team Lithium αλλά σίγουρα είναι γνωστός για την πορεία που είχε με την ελληνική ομάδα Ad Finem στο Boston Major του 2016 όπου εκτός του ότι έφτασαν στον τελικό εναντίον των OG είχαν ξεκάθαρα κερδίσει και τις καρδιές των οπαδών.Η καλύτερη πορεία Ελληνικής ομάδας σε E-sport Tournament

Μετά από μια σύντομη συνέντευξη που έδωσαν οι Alliance στο JoinDota ο Madara ερωτήθηκε τι τον έκανε να αλλάξει την απόφασή του να σταματήσει προσωρινά απο την Dota 2 pro scene και να αφοσιωθεί στα παιχνίδια κατάταξης και στο streaming και απάντησε: “Οι Alliance είναι μια μεγάλη ομάδα, οι συμπαίκτες πολύ καλοί , και φαίνεται εύκολο να παίξει κανείς μαζί τους. Αγαπώ πραγματικά τον ανταγωνισμό και το να παίζεις μαζί τους είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για αυτό και αποφάσισα να επιστρέψω τόσο σύντομα” ενώ στο τι περιμένει να επιτύχει με τους Alliance είπε: “Για το σύντομο χρονικό διάστημα που έχουμε προπονηθεί πιστεύω ότι η ομάδα είναι πραγματικά ισχυρή. Μόλις μάθουμε πώς ακριβώς θέλουμε να παίξουμε και προπονηθούμε περισσότερο πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά. Θα κάνω ότι μπορώ για να γίνω ο καλύτερος και να κάνω την ομάδα την καλύτερη επίσης.”

Ο Madara έχει ήδη φτάσει στη Σουηδία για bootcamp, καθώς η ομάδα προετοιμάζεται για τους ανοιχτούς προκριματικούς του MDL DisneyLand Major που ξεκινάει στις 21 Μαρτίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *