Το Apex Legends έχει τον καλύτερο πρώτο μήνα στην ιστορία των free-to-play games

Το Apex Legends είναι ένα από τα πιο καινούργια παιχνίδια battle royale. Το γρήγορο και ομαδικό gameplay του με τους μοναδικούς χαρακτήρες το κατέστησε ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια. Σύμφωνα με την έρευνα της SuperData το Apex Legends έβγαλε περίπου 92 εκατομμύρια δολάρια από τις αγορές που έγιναν in-game σε όλες τις πλατφόρμες, με την πλειοψηφία αυτών να προέρχεται από τις κονσόλες.

Η Respawn Entertainment πήρε ένα τεράστιο ρίσκο με το πώς θα κυκλοφορήσει στην αγορά το Apex. Με τη στήριξη των Twitch streamers και των YouTubers όπως του Tyler “Ninja” Blevins και του Michael “Shuz” Grzesiek, το παιχνίδι πήρε ένα πρωτοφανές μέγεθος έκθεσης. Αυτοί οι παίκτες παρουσίασαν τις δυνατότητες του παιχνιδιού στο υψηλότερο επίπεδο και έβαλαν τις βάσεις για τον επόμενο μήνα.

Σε τρεις ημέρες, σύμφωνα με την Respawn, είχε 10 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως. Σε σύγκριση, το Fortnite χρειάστηκε περίπου δύο εβδομάδες για να επιτύχει τους ίδιους αριθμούς παικτών. Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου μάχονταν πάνω από 50 εκατομμύρια παίκτες στο “φαράγγι του βασιλιά” με σκοπό να γίνουν Apex Champions.

Με την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Battle Pass του παιχνιδιού οι αριθμοί προβλέπεται να συνεχίσουν να αυξάνονται. Το μόνο που μας μένει να δούμε είναι το αν θα καταφέρει η Respawn να κρατήσει το ”hype” που υπάρχει για το Apex ή θα “πεθάνει” όσο γρήγορα δημιουργήθηκε.

Source: dotesports.com

Please follow and like us:
20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *