ΤΟ MOBILE AUTO CHESS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Το AUTO CHESS είναι ένα από τα πιό δημοφιλή παιχνίδια arcade με πάνω από 7 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως. Γι ‘αυτό και δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι οι προγραμματιστές ήθελαν να μεταφέρουν το παιχνίδι στο κινητό.

Οι πρώτες φήμες σχετικά με το Auto Chess Mobile ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα μήνα. Ωστόσο, δεν υπήρχε καθορισμένη ημερομηνία για την κυκλοφορία του. Ευτυχώς, σήμερα είναι η μέρα που θα  μπορέσετε να αρχίσετε να παίζετε. Το ενδιαφέρον είναι ότι η κινητή έκδοση του παιχνιδιού αναπτύσσεται χωρίς τη συμμετοχή της Valve

Τι σημαίνει αυτό για εμάς, τους παίκτες; Ορισμένα αντικείμενα ή και ήρωες μπορεί να έχουν διαφορετικά ονόματα από ότι αρχικά περιμέναμε. Παρόμοια με τον τρόπο που ορισμένοι ήρωες της Dota 2 έχουν διαφορετικά ονόματα σε σύγκριση με την αρχική DotA.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ?

Βήμα 1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε μια συσκευή Android. Προς το παρόν, αυτή είναι η μόνη πλατφόρμα που σας επιτρέπει να παίζετε το Mobile Auto Chess.

Βήμα 2. Κάντε κλικ ΕΔΩ και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη Android”. Μόλις μπείτε στο παιχνίδι θα πρέπει να εμφανίζεται ένα πλαίσιο σύνδεσης στο οποίο πρέπει να εισάγετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και τον κωδικό πρόσβασής σας, τα οποία είναι τα ίδια με αυτά της ιστοσελίδας.

Σήμερα, το παιχνίδι είναι μόνο στα κινέζικα.

Αν η σκηνή του Auto Chess συνεχίζει να αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, ίσως σύντομα να δούμε την γέννηση ενός ακόμα e-sport . Υπάρχουν πολλά τουρνουά που γίνονται, αλλά τα prize pools είναι ακόμα αρκετά χαμηλά σε σύγκριση με τα άλλα παιχνίδια. Ας μην ξεχνάμε ότι η Dota ήταν απλώς ένα custom game στο Warcraft 3 πριν φτάσει στα επίπεδα που βρίσκεται σήμερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *