Η σειρά Halo έρχεται στα PC με φήμη για τρελό budget!!

Με σχετική ανακοίνωση από την Microsoft μας πληροφόρησε για την κυκλοφορία του Halo: The Master Chief Collection με την συλλογή να περιέχει και το Halo: Reach , τα οποία θα είναι διαθέσιμα είτε από το κατάστημα της Steam , είτε από το Microsoft store .
“Το σχέδιο μας είναι να ξεκινήσει το ταξίδι με τη κυκλοφορία του Halo: Reach -η αρχή του έπους του Master Chief- με τους υπόλοιπους τίτλους να ακολουθούν την χρονολογική σειρά από εκεί και έπειτα,” ήταν η ανακοίνωση της 343 Industries και συνέχισε,
“Η ομάδα δεσμεύεται στο να παρέχει όλες τις ‘φανφάρες’ που θα περίμενε κάποιος να βρει σε έναν σύγχρονο τίτλο PC” ! Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 χωρίς να ξέρουμε ημερομηνία και τιμή ακόμη , η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών θα υποστηρίζει αλλαγή του FoV, ultrawide οθόνες και τα παιχνίδια θα έχουν κανονικά settings και ότι άλλο έχουν συνηθίσει οι PC gamers.

Ενώ η Ε3 2019 πλησιάζει και οι περισσότεροι gamers είναι ενθουσιασμένοι από τον ερχομό του Halo στους υπολογιστές μας ,σκάει και η ”βόμβα” πως η Microsoft ίσως ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει την μεγαλύτερη gaming παραγωγή ύψους 500$ εκατομμυρίων , o Brad Sams που είναι γνωστός leaker σε ότι αφορά τα games δήλωσε πως το budget όντως πλησιάζει τα 500$ εκ. και πως είναι ένα παιχνίδι που θα φτιάξει ή θα χαλάσει καριέρες ανάλογα με την επιτυχία του. Αν όλα αυτά ισχύουν θα έχουμε σίγουρα έναν από τους μεγαλύτερους τίτλους που έχουν κυκλοφορήσει σε PC!

Μπορείτε να δείτε το επίσημο τρέιλερ που συνόδευσε την ανακοίνωση της 343 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *