Φήμες για DLC στο Borderlands 2 πριν την κυκλοφορία του Borderlands 3

Παρόλο που το Borderlands 3 δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο, η Gearbox ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες ένα νέο DLC για το Borderlands 2 που έχει στόχο να συνδέσει την ιστορία του Borderlands 2 με τα γεγονότα του Borderlands 3.

Σύμφωνα με μια αναφορά στο PlayStation Lifestyle, η Gearbox θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα DLC που αποσκοπεί στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των γεγονότων του Borderlands 2 και των γεγονότων του επερχόμενου Borderlands 3.

Η ιστοσελίδα αποκάλυψε ότι το add-on θα ονομάζεται Commander Lilith and the Fight for Sanctuary, το οποίο σημειώνει θα ανακοινωθεί και θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας E3(κάπου μεταξύ 10-14 Ιουνίου).

Η Lilith ήταν η Siren στο αρχικό Borderlands και έκτοτε εμφανίστηκε στο Borderlands 2 και θα παίξει βασικό ρόλο στο Borderlands 3 όπως φαίνεται στο trailer του παιχνιδιου. Καμία άλλη λεπτομέρεια σχετικά με το DLC δεν είναι γνωστή αυτή τη στιγμή.

Η Gearbox επιβεβαίωσε ότι θα παρευρεθεί στο  E3. Ακριβέστερα, οι δημιουργεί θα μοιραστουν περισσότερα πράγματα  για το endgame στο Borderlands 3 στο επερχόμενο show, όπου και λογικά θα  ανακοινώσει το φημολογούμενο DLC.

Το Borderlands 2 έλαβε επίσης γραφικά υψηλότερης ανάλυσης σε δωρεάν update, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το παιχνίδι του 2012 εξακολουθεί να υποστηρίζεται.

Παρακάτω ακολουθεί ένα βίντεο με 35 λεπτά gameplay του πολυαναμενόμενου sequel της σειρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *