WSOE 3 $100,000 Fortnite tournament ft. OpTic, Cloud9, TSM και άλλες ομάδες!

Στις 30 Δεκεμβρίου ετοιμαστείτε για Fortnite duo τουρνουά του World Showdown Of Esports(WSOE) με το Prize Pool των $100,000
Ήδη στις 27 Δεκεμβρίου έλαβαν χώρα τα Qualifiers εκ των οποίων κάθε παίκτης μπορούσε να δοκιμάσει την τύχη του για μια θέση στους 100 που πρόκειται να διεκδικήσουν το μεγάλο χρηματικό ποσό!
Ήδη η λίστα των παικτών είναι αρκετά “πλούσια” σε “μεγάλα” ονόματα.
που παίρνουν μέρος και εκπροσωπούν μεγάλες ομάδες όπως
 OpTic Gaming, Cloud9, TSM, NRG Esports, Ghost Gaming, FlyQuest, GankStars, G2 Esports, και Team Vitality.

Στο Casting : Alex ‘Goldenboy’ Mendez, ο streamer Javier ‘MonsterDFace’ Collazo και ο Troy ‘2LoudTX’ Tuttle. Στην Καρέκλα του Host θα υπάρχει ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Richard Lewis μαζί με τους Chris Puckett, Lucy Mae, Lauren Jbara, and Jon ‘Falloutt’ Kefaloukos.

Η Ώρα μετάδοσης του τουρνουά ξεκινάει στις 10am PT / 1pm ET / 6pm GMT στις 30 Δεκεμβρίου, Μαζί με ένα μισάωρο pre-show πριν αρχίσουν τα Games και θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε ΕΔΩ .

Please follow and like us:
20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *