Η Team Secret νικήτρια στο Chongqing Major championship

Σε ένα τουρνουά που παίχτηκε η καλύτερη Dota που έχουμε δει στο τελευταίο patch, οι ασταμάτητοι Secret κατέκτησαν το Chongqing Major, νικώντας τους Virtus Pro με 3-1 και εισέπραξαν το έπαθλο των 350.000$ συνοδευόμενο από 4.950 DPC points.

Οι ευρωπαίοι superstars για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό πέρασαν με ευκολία το εμπόδιο των EG (2-0), οι οποίοι μέχρι εκείνο το σημείο (κι αφού είχαν αποκλείσει τις δύο κινέζικες ομάδες) έδειχναν ότι μπορούν να φτάσουν μέχρι και στην κατάκτηση του τουρνουά. Ως εκ τούτου οι Αμερικάνοι EG έμειναν στην τρίτη θέση του τουρνουά λαμβάνοντας 100.000$ και 2.100 DPC.

Από το draft κιόλας του 1ου game οι Secret έδειξαν την επιθετική τους διάθεση κάτι που αποτυπώθηκε με επιτυχία στο map, μην αφήνοντας περιθώρια στους Virtus Pro για αντίδραση, λήγοντάς το μόλις στο 21ο λεπτό! Καταλυτικό ρόλο είχε η απόδοση του Nisha με Phantom Lancer και σκορ 7-0-7.

Κι αν το πρώτο game έληξε γρήγορα, το δεύτερο ήταν ακόμα πιο σύντομο!  Ο αρχηγός Puppey μετά από εξαιρετικά picks έδωσε μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του, επιλέγοντας ως support Luna και Sven, έδειξε την ευφυϊα του ως drafter, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του σε μόλις 17 λεπτά!

Οι Secret συνέχισαν την επιτυχημένη συνταγή των δύο πρώτων game με early pushing lineup, οι Virtus Pro άντεξαν στο επιθετικό ξεκίνημα των αντιπάλων τους και μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα στο networth κατάφεραν να κυριαρχήσουν στο χάρτη με το late game potential που διέθεταν μέσω του RAMZES666 και του «αθάνατου» Phantom Lancer του, μειώνοντας σε 2-1.

Επιλέγοντας ένα late game pick μέσω του Io (YapzOr), το οποίο «έκλεψαν» από το αντίπαλο draft και τους έδωσε global presence, οι ευρωπαίοι έφτασαν στη νίκη «σφραγίζοντας» τη συμμετοχή τους στο επόμενο International, «συγκατοικώντας» στην πρώτη θέση του DPC με τους φιναλίστ Virtus Pro, οι οποίοι εισέπραξαν 170.000$ και 3.000 DPC points.

Please follow and like us:
20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *